IMSP CMF Florești Vă informează despre activitățile, care au fost întreprinse pentru Săptămâna Mondială de Acțiune pentru prevenirea bolilor netransmisibile în perioada 14 – 21 septembrie 2023.

Au fost organizate măsuri atât la nivel instituțional, cât și de către medicii de familie (discuții, convorbiri, prelegeri în grupuri mici etc.)

A fost organizată efectuarea tonometriei arteriale (screening) pentru toți vizitatorii IMSP CMF Florești la data de 14.09.2023 cu informarea persoanelor despre eventualele riscuri.

La data de 14.09.2023, de către voluntarii Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor ”Încredere” au fost distribuite materiale informative tuturor cetățenilor din preajma instituției și primăria orașului.

La data de 16.09.2023 a fost organizat un meci colegial de volei cu participarea angajaților IMSP CMF Florești și CSP Florești pe stadionul orășenesc.

Prin intermediul medicilor de familie au fost invitați pacienți la data de 21.09.2023 pentru a participa la o discuție (masă rotundă) în scopul responsabilizării privind prevenirea maladiilor netransmisibile.

Director

IMSP CMF Floreşti                                                     Svetlana RUSU