ANUNȚ/NOUTĂȚI

 

Multstimaţi locuitori ai or. Floreşti!

      Cu prilejul Hramului oraşului Floreşti IMSP CMF FLoreşti  are deosebita plăcere de a Vă adresa cele mai calde felicitări, urări de sănătate şi bucurie tuturor locuitorilor oraşului şi oaspeţilor.

      Noi, Vă dorim succese în activitatea zilnică, perseverenţă şi performanţă pentru că împreună contribuim la progresul, prosperarea şi promovarea oraşului nostru.

      Această zi de sărbătoare să aducă lumină în casele voastre şi să fie plină de evenimente frumoase petrecute alături de cei dragi.

      Sperăm ca oraşul nostru să cunoască o dezvoltare dinamică, îndreptată spre atingerea unui nivel de trai a cetăţenilor mai prosper .

     Oraşul să devină cît mai pitoresc, mai modern şi mai aproape de valorile spre care tinde societatea ţării noastre.

 

                                                                            La Mulţi Ani Floreşti!

                                       Cu sincere urări de bine.

flor

 

Город любимый, город родной!
Ясное небо над головой,
Славен народным честным трудом,
Хлебом душистым, миром, добром.

 Здесь я родился, здесь я живу,
Улицей чистой гордо пройду.
Может, красивее есть города,
Но только ты в моем сердце всегда
!

Пусть наш город вырастает
С каждым годом, с каждым днем.
Пусть всегда в нём процветают
Каждый житель, каждый дом.

Пусть всё больше зеленеет,
Птицы пусть поют с утра.
И пусть каждого тут греют
Любовь, счастье, доброта.

LA  MULŢI  ANI  ORAŞUL  FLOREŞTI!


Stimată Doamna !

În tara noastra are loc o campanie de prevenire a cancerului de col uterin. Cancerul de col uterin prezintă marele avantaj de a putea fi prevenit. Ea este  o maladie care te poate afecta si pe tine? Nu trebuie sa fii una dintre ele!  

Cancerul de col este unul dintre cazurile “fericite”: inainte  de aparitia  unui cancer propriu-zis, la nivelul colului uterin pot fi depistate cu ușurința așa-numitele leziuni precanceroase. Leziunile precanceroase se depisteaza cu ajutorul testului citovaginal Babes-Papanicolau,  pe care orice femeie trebuie sa îl efectueze o data la 3 ani. În lista femeelor planificate pentru efectuarea testului Babes-Papanicolau, se înclud femei de vîrsta 25-61 de ani (25/ 28/ 31/ 34/ 37 /40/ 43/ 46/ 49/ 52/ 55/58/61 ani).

D-Voastră sunteți  invitată la Centrul Medicilor de Familie Florești pentru efectuarea testului Babes-Papanicolau.

 


Anunț

         În cadrul Zilei Europene a mișcării pentru sănătate și prevenirii obezității IMSP Centrul Medicilor de Familie Florești invită toți doritorii de a participa la o acțiune de promovare a mișcării ”Mersul pentru sănătate”.

     Vă așteptăm la data de 19 mai 2017, orele 17.00, în fața Centrului Medicilor de Familie Florești (str.Ștefan cel Mare 37).

Organizatorii

evenimentului